Algemene voorwaarden

Hieronder lees je de algemene voorwaarden van onze website.

• Deze website is van Amref Flying Doctors. Gebruik je deze website, dan betekent het dat je helemaal akkoord bent met deze algemene voorwaarden. De voorwaarden die op dit moment gelden, staan hier op onze website. De inhoud van de voorwaarden mogen we veranderen.

• Je mag deze website alleen gebruiken voor doelen die mogen volgens de wet. Je mag met onze website niet de rechten van iemand anders schenden. Ook mag je anderen niet tegenhouden om onze website te gebruiken.

• Deze website en de informatie, namen, beelden, foto’s en logo’s op deze website die te maken hebben met Amref Flying Doctors, zijn ‘zoals zij zijn’. We zijn niet verantwoordelijk voor schade door het gebruiken of door het niet-toegankelijk zijn van onze website. Dat geldt voor zowel directe als indirecte gevolgschade. En of het nu komt door een (verlopen) contract of omdat we iets niet hebben gedaan of onderhouden.

• We beloven niet dat onze website foutloos is en dat alles goed werkt. Ook garanderen we niet dat fouten worden opgelost of dat deze website of de server geen virussen en bugs heeft. Het kan dat materiaal niet (goed) te zien is. We doen uiteraard ons uiterste best. 

• We hebben het copyright van al het materiaal op deze website, behalve als er iets anders bij staat. Het is verboden om (een deel van) onze website te gebruiken of ergens anders openbaar te maken om geld te verdienen. Dit mag alleen als je van tevoren schriftelijk toestemming hebt gekregen van ons.

• Wil je materiaal op deze website kopiëren voor privégebruik? Dat mag. Maar dan moet je wel de auteursrechtelijke vermeldingen en bronvermeldingen ook kopiëren. Je mag materiaal niet veranderen. Je mag het alleen in zijn geheel kopiëren.

• Als we niet het copyright hebben van documenten en foto's, dan hebben we toestemming om het te gebruiken van de personen die de auteursrechten hebben. Wil je deze documenten of beelden gebruiken, vraag dan toestemming aan de persoon die de rechten hiervan heeft. Wie dat is, zie je in de bronvermelding bij documenten en foto’s.

• We zijn niet verantwoordelijk voor wat er op websites van anderen staat.

• Plaats je zelf iets op een openbaar onderdeel van onze website? Bijvoorbeeld gegevens, vragen, opmerkingen of ideeën. Dan is dat openbare informatie, niet jouw eigendom. Zo wordt het ook behandeld.

• Als de algemene voorwaarden anders zijn dan de speciale voorwaarden die bij bepaald materiaal op onze website staan, dan gelden de speciale voorwaarden.

• Deze voorwaarden vallen onder de Nederlandse wet. Accepteer je deze voorwaarden niet of maar voor een deel, gebruik dan niet onze website.

• Het auteursrecht op deze website berust bij Stichting AMREF Nederland of bij derden die (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Verveelvoudiging en openbaarmaking is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Stichting AMREF Nederland. We hebben ons uiterste best gedaan om bronnen en rechthebbenden van het (beeld)materiaal te achterhalen. Wanneer desondanks (beeld)materiaal wordt getoond waarvan je (mede)rechthebbende bent en niet als bron of rechthebbende wordt genoemd, ofwel je geen toestemming hebt gegeven voor het gebruik, verzoeken wij contact met ons op te nemen via info@amref.be.

delen
Draagt u bij aan goede zorg in Afrika?
doe een gift