Word donateur

Gezondere mensen en daardoor minder armoede, dat is het doel van Amref Flying Doctors. Hierbij gaan we uit van de behoefte én de kracht van de Afrikaanse bevolking. Help mee en word donateur!

 

We bestaan al sinds 1957. Sindsdien werken we vol lef en overtuiging aan nieuwe en soms ongewone oplossingen om het zorgsysteem in Afrika te verbeteren. Bijna al onze collega’s zijn Afrikaans, dus we kennen de tradities en cultuur. Ons werk levert blijvende resultaten op, omdat we nauw samenwerken met de bevolking en lokale overheden.

Dankzij onze projecten krijgt iedereen in Afrika toegang tot goede medische zorg. Ook leren we mensen hoe zij beter voor zichzelf kunnen zorgen en hoe ze de kans op ziektes kunnen verkleinen. Daardoor zijn zij gezonder én minder afhankelijk van hulporganisaties. En dát is precies waar wij naar streven.

We willen de gezondheid van mensen in Afrika blijvend verbeteren. Vooral die van meisjes en jonge vrouwen. Want als zij gezond zijn en blijven, kunnen ze werken en een beter leven opbouwen voor zichzelf en hun gezin.

Dat kan alleen met uw steun. 

delen

Helpt u ook mee?

Gezonde mensen en daardoor minder armoede, dat is het doel van Amref Flying Doctors. Hierbij gaan we uit van de behoefte én de kracht van de Afrikaanse bevolking. Helpt u ook mee?

Ja, ik help mee
Helpt u de slachtoffers in Kenia?
doe een gift