Kom in actie voor Amref Flying Doctors

Wilt u in actie komen voor een gezond en sterk Afrika? Bekijk op welke manier u dat kunt doen en start een actie!

Hoe groot of klein uw actie voor een goed doel zoals Amref ook is, ze maakt mee het verschil. Met uw hulp kunnen we Afrika gezonder en sterker maken. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden om in actie te komen.

Kom in actie voor Amref 

Wilt u geld inzamelen voor Amref Flying Doctors, dan is eigenlijk niets te gek. Van het organiseren van een voetbaltoernooi, een zakelijke benefietavond of door het inzamelen van lege flessen. Veel mensen gingen u voor. Van sportieve acties of creatieve acties tot zakelijke acties die u samen met uw collega's kunt opzetten. Op onze actiewebsite vooramref.nl is het gemakkelijk om een actie aan te maken. Start jouw inzameling in een paar stappen. Hebt u inspiratie nodig over wat voor soort actie u wilt starten? Bekijk dan onze tips.

Africa Classic 

Wilt u op een bijzondere manier een goede doelen actie opzetten? Ook in 2023 is het mogelijk om de Africa Classic te fietsen. Dit jaarlijkse evenement zal volgend jaar 2 keer plaatvinden: in Kenia (9 t/m 17 juli) of Tanzania (7 t/m 14 oktober). Tijdens de Africa Classic fietst u 6 dagen op een mountainbike in Afrika, zonder massa toeristen, en bezoekt u de projecten van Amref Flying Doctors. 

Wilt u meer weten over de Africa Classic? Vraag dan de informatiebrochure aan. 

Africa Hike

Zet u zich liever op een andere manier sportief in voor een gezond en sterk Afrika, dan kunt u vanaf nu ook wandelen! In 2023 organiseren we voor het eerst een trektocht door de ongerepte gebergten van Tanzania: de Africa Hike. Dit evenement vindt plaats van 5 t/m 12 november 2023. Meer lezen en aanmelden doet u hier. 

delen
Helpt u de slachtoffers in Kenia?
doe een gift